banner affald ren dag

Ren Dag 2018

Søndag den 22. april 2018 holder Arwos, Danmarks Naturfredningsforening og Aabenraa Kommune Ren Dag.

På Ren Dag gøres der hovedrent i naturen rundt om i kommunen. Alle interesserede kan samle en gruppe og selv vælge, hvor de vil sætte ind med at samle affald. Til gengæld for indsatsen giver Arwos kaffe og morgenbrød eller pølser og sodavand.

Fra den 16. til 20. april afvikles desuden Ren Dag for institutioner og skoler rundt i kommunen.

Vind kage til Ren Dag-holdet
Vi ved, at der bliver gjort mange besynderlige og sjove fund i skovbryn og grøftekant. Del dit sjoveste fund på Arwos' Faceboook-side eller send dit billede til mlp@arwos.dk.

Sammen med billedet, må du gerne beskrive fundet samt notere, hvordan vi kan få fat i dig. Vi skal have billederne senest den 23. april 2018. Vinderen får direkte besked.

Tilmelding

Tilmeldingen er for Ren Dag 2018 er lukket.

Tilskud til forplejning

Arwos giver enten kaffe og rundstykker eller sodavand og pølser til alle frivillige på dagen.

I skal selv købe ind og sende den betalte regning eller kvittering til Arwos, Forsyningsvejen 2, 6200 Aabenraa. Herefter returnerer vi beløbet på jeres bankkonto. For at vi kan gøre det, skal I oplyse navn og adresse, CVR-nr. og telefonnummer samt bankoplysninger (reg.-nr. og konto-nr.)

Hvis Arwos skal dække udgifterne, skal vi senest have kvitteringerne den 15. maj 2018 Kvitteringer bedes sendes til mlp@arwos.dk

Sortering og indsamling af affaldet

Fundet affaldet skal sorteres i klare plastsække.

  • glasflasker, dåser og plastflasker i en sæk
  • Restaffald til forbrænding i en sæk
  • Evt. større ting og sager samles og lægges på en aftalt plads. Så tager vi det med til genbrugspladsen

Ved tilmelding får du oplyst et opsamlingsted i nærheden af, hvor I samler sækkene og affaldet. Så henter Kommunens Entreprenørafdeling affaldet, og vi sørger for, at det bliver afleveret de rigtige steder.

Affaldet bliver afhentet mandag den 23. April 2018.

Nedenfor finder du liste over opsamlingssteder for Ren Dag 2018. Disse opdateres kort før årets Ren Dag og udsendes til deltagerne pr. mail.

A3- Opsamlingssteder Ren Dag 2018     

  • bibliotek
    Bibliotek