Arwos A/S

Derfor samarbejder vi med universiteter

Det giver værdi for Arwos, når forskningen sker i vores egen baghave. Derfor har vi løbende projekt, speciale og ph.d.-studerende tilknyttet virksomheden.

Er du interesseret i et samarbejde?

Kontakt:
Theis Kyllig Hommeltoft
thh@arwos.dk
Tlf. 31 35 58 00

Arwos arbejder tæt sammen med ph.d.- og afgangsstuderende fra flere af landets universiteter. Der gode samarbejde giver stor værdi begge veje. De studerende får mulighed for for at udarbejde deres projekter helt tæt på virkeligheden, og Arwos får værdifuld viden og data.

Uanset om du skal i gang med en ph.d. eller dit specialestudie på en af de videregående uddannelser, vil vi gerne åbne dørene for samarbejde.

Win-win

Samarbejdet mellem Arwos, de studerende og uddannelsesinstitutionerne er en win-win situation for alle parter. De studerende får en enestående mulighed for at udføre forsøg og afprøve teori i praksis, uddannelsesinstitutionerne får unik viden og Arwos får et enestående datagrundlag samt helt konkrete forslag til forbedringer og fremtidige indsatsområder.

Forskning er nemlig grundlaget for rigtig mange af de ting, vi gør i Arwos. F.eks. er mange af de nøgletal, vi bruger til projektering, forskningsbaserede. Via samarbejdet med de studerende får vi i Arwos et datagrundlag, der er langt mere validt, end hvis vi blot slog op i faglitteraturen.

17. januar 2021

Åbningstider i dag

Genbrugspladser

Aabenraa
08:00 - 17:00
Padborg
10:00 - 17:00
Tumbøl
Lukket
Kliplev
10:00 - 17:00
Kobro
10:00 - 17:00

Mini-genbrugspladser

Stubbæk
14:00 - 16:00
Løjt
10:00 - 13:00

Genbrugsbutikker

Padborg
Lukket
Aabenraa
Lukket
Kundeservice
Lukket
Deponi
Lukket
→ Se alle åbningstider og adresser

Driftstatus

→ Se status

Driftstatus

→ Se status