Arwos A/S

Ansøgning om tilslutning til vandforsyning

Ved nyt byggeri eller hvis boligen bliver delt op til flere lejligheder – så skal du huske anmelde det til Arwos Vand, læs mere nedenfor …

Ved opførelse af en ny ejendom, skal der udfyldes en ansøgning om vandtilslutning til Arwos Vand, tilslutning til vandforsyningen. Dette gælder også selvom der måske allerede er etableret et vandstik til ejendommen. Her på siden kan du læse mere om de forskellige forhold der kan være i forbindelse med tilslutning og hvordan du ansøger.


Byggemodning af privat eller offentlig grund
I forbindelse med byggemodningen af et område i Aabenraa Kommune etablerer Arwos Vand som udgangspunkt ledningsnet til de nye grunde, hvis det er inden for vores forsyningsområde. I den forbindelse opkræver vi for tilslutningen af vand på forhånd hos det firma der foretager byggemodningen. Derfor vil tilslutningen for nyere byggegrund være en del af grundprisen, du skal udfylde formularen nedenfor.

Der er stadig nogle ældre byggegrunde, hvor der ikke er opkrævet tilslutningsbidrag i forbindelse med byggemodningen, du skal udfylde formularen nedenfor og så modtager du yderligere info.

 

Har du netop overtaget et nybygget hus, skal du kontakte Arwos Kundeservice med følgende information:

  • Målernummer
  • Målerstand
  • Ejeroplysninger
  • Overtagelsesdato – HUSK at bestille dine skraldespande 14 dage inden indflytning

Oplysningerne sender du pr. mail til afregning@arwos.dk

 

Nybyggeri
Ved opførelse af en ny ejendom, skal der udfyldes en ansøgning om tilslutning til Arwos Vand om tilslutning til vandforsyningen. Dette gælder også selvom der måske allerede er etableret et vandstik til ejendommen. Det er den autoriserede VVS-installatør, der skal ansøge. Du finder formularen til ansøgning nederst på denne side.

 

Ønsker du et ekstra vandstik
Hvis du i forbindelse med et byggeri ønsker et ekstra vandstik, er det også den autoriserede VVS-installatør som skal ansøge om tilslutning via formularen til ansøgning nederst på denne side. Vi vurderer i hvert enkelt tilfælde, om der er mulighed for ekstra vandstik.

Du er velkommen til at kontakte Arwos for nærmere oplysninger om leveringsbetingelser på tlf.nr. 7693 0000.

 

Særligt for erhvervsgrunde
Hvis du ønsker tilslutning til en erhvervsgrund, skal du kontakte Arwos. Der kan nemlig være særlige forhold, som der skal tages højde for. Erhverv såsom kontor og lignende, som bruger vand i mindre omfang, kan bruge formularen nederst på siden.

Tilslutning af vand til erhverv afregnes efter forbrugskategorier jf. takstblad.

Du finder takstblad og alle priser her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 76 93 00 00.

 

16. juli 2024

Driftstatus

Ingen aktuelle driftforstyrrelser

Åbningstider i dag

Genbrugspladser

Aabenraa
08:00 - 18:00
Padborg
10:00 - 17:00
Tumbøl
Lukket
Kliplev
10:00 - 17:00
Kobro
Lukket

Mini-genbrugspladser

Stubbæk
Lukket
Løjt
Lukket

Genbrugsbutikker

Padborg
10:00 - 17:00
Aabenraa
10:00 - 17:00
Kundeservice
08:30 - 15:00
→ Se alle åbningstider og adresser
16. juli 2024

Driftstatus

Ingen aktuelle driftforstyrrelser